LA VIA DE LA PLATA EN BICICLETA

Aquest bloc narra i reprodueix les vivències del nostre viatge de noces. Anar en bicicleta de Sevilla fins a Santiago.

dimecres, 19 de març del 2008

2ona. ETAPA. CASTILBLANCO- MONESTERIO



Sortim per la carretera direcció Almadén de la Plata. Ens trobem un trajecte trencacames. Per la serra nord de Sevilla vam veure àguiles i diferents aus de gran mida. Vam coincidir amb un ciclista (de nom Pepe) durent la pujada. Malauradament ens vam tornar a equivocar de camí. Tal i com podeu veure a les fotografies ens vam ficar a un tallafoc de desnivell inhumà (impossible fer-ho en bici... i també caminant) i ens vam tornar a perdre. Per culpa de no seguir una fletxa a un STOP vam fer uns 35 kms. de més...però finalment vam arribar a dinar a Almadén (però morts de cansament i gana).
Vam dinar "carne con salsa, croquetas i ensalada". Boníssim!
Portàvem 60 kms. i volíem arribar a Monesterio. En total ens va sortir 111 Kms. Els últims 25 kms. que ens portaven a Monesterio per la nacional van ser agònics. Ens van allotjar a un hostal perquè no hi havia alberg. Necessitem recuperar forces.

1era. ETAPA. SEVILLA- CASTILBLANCO DE LOS ARROYOS


De bon matí vam anar a recollir les bicicletes a les afores de Sevilla. Tornàrem a Sevilla i vam tenir molts problemes per sortir de la ciutat. No trobavem el camí direcció el poble de Camas.

Finalment ho vam trobar.

La primera part de la via són grans extensions de plantacions de cereals sense gaire desnivell. Vam haver de passar algún obstacle com bassals plens d'aigua.

El nostre primer menú a Gillena va ser "calamares a la riojana, carne con salsa i ensaladilla".

A partir de Gillena ens vam perdre i vam fer la "Ruta del Agua". Un camí duríssim per la Serra Nord de Sevilla que ens va suposar fer 30 kms. de més. Tot i la duresa la part bonica va ser el paisatge i veure de prop toros braus en els infinits latifundis que ens vam trobar.

Per fi arribem a Castilblanco. Ens allotgem a un hotel perquè l'alberg estava ple i en dolentes condicions.


ARRIBADA A SEVILLA


El dia 16 de maig vàrem aterrar a Sevilla sobre les 8:30 del matí. A l'avió ens vam fer amiga d'una noia de Barcelona. Ens va explicar coses de la ciutat i el seu cosí ens va portar en el seu cotxe fins a la ciutat. ens va deixar tot just al costat de la "Torre del Oro" i de la plaça de toros de la Maestranza. Aquell mateix dia es celebrava a Sevilla un esdeveniment força important a la ciutat com són les prosesons. Ens va costar trobar allotjament però finalment vam trobàrem al costat del centre on passaven les processons (a l'hostal del Pino). Ens va cridar l'atenció l'especularitat i la passió que tenen per la Setmana Santa, cosa totalment secularitzada d'una ciutat com Barcelona.

Com que era diumenge no podiem anar a buscar les bicicletes ja que l'agència de transport estava tancada. A continuació podreu veure diferent fotografies d'aquest primer dia.