LA VIA DE LA PLATA EN BICICLETA

Aquest bloc narra i reprodueix les vivències del nostre viatge de noces. Anar en bicicleta de Sevilla fins a Santiago.

dilluns, 24 de març del 2008

ETAPA 4. ZAFRA- MERIDA

Donat els condicionants del dia anterior hem realitzat tota l'etapa per asfalt per veure com funcionaven les bicicletes.
Ha estat una etapa quasi planera però amb vent de costat desfavorable. El paisatge eren grans plantacions de cereals i força indùstria a Almendralejo i Mèrida. Hem visitat Mèrida i hem trobat una ciutat molt maca. El menú a Mèrida va ser "solomillo a la pimienta i escalopa de cerdo".
La bona notícia és que avui ens ha fet sol. L'alberg està situat al costat del pont de Lusitània, al costat del Guadiana.


ETAPA 3. MENESTERIO- ZAFRA


Avui ha estat un dia per oblidar. Ens ha plogut tota l'estona.
De bon principi hem trobat el camí de seguida. Era ràpid i fàcil, tot ple d'alzines per tot arreu. Quan portàvem 20 km. ens han empaitat dos gossos amb molta mala llet. Ens hem escagarrinat!!
Més endavant el paisatge ha canviat i ja no hi havien tants arbres. És en el moment que ha començat a ploure, a ploure molt. S'han omplert les bicicletes de fang i jo he tingut una averia forta (molt fang a les rodes) i he estat a punt de trencar el canvi. Amb empentes i rodolons hem agafat a la carretera i xops hem arribat a Zafra. Un dia per oblidar!
Per cert hem menjat una carn amb salseta boníssima...